Mediation Midden Brabant - locatie
´s Hertogenbosch

MediationMiddenBrabant werkt op twee locaties: in ´s Hertogenbosch en in Breda. Op beide locaties helpen we u als mediatior als u wilt gaan scheiden, als u al in een scheiding zit of als u al bent gescheiden. Verder is er speciale aandacht voor kinderen die betrokken zijn bij een scheiding.

Locatie 's-Hertogenbosch

Daviottenweg 40, 5222 BH den Bosch

MediationMiddenBrabant locatie 's-Hertogenbosch maakt gebruik van de ruimtes in de Koffiebrandery, deze locatie is goed bereikbaar als u met eigen vervoer komt en biedt gratis parkeergelegenheden.

Wat te doen bij aankomst?

De Koffiebrandery ligt op enkele minuten rijden vanaf de A2 en/of A59. Parkeer uw auto op het parkeerterrein. De hoofdingang kunt u niet missen. Bij de receptie wordt u gastvrij verder geholpen. De mediator zal naar u toe komen en u begeleiden naar de spreekkamer.

Parkeergelegenheid

Parkeren kan op eigen terrein (100 gratis parkeerplaatsen aan de achter- en zijkant van het gebouw). Ook in de omgeving is parkeren gratis beschikbaar.

Voor bezoekers met een hybride auto is er de mogelijkheid om een parkeerplaats met laadstation te reserveren voor 10 euro per dag (let op: geen snellader). Meld u hiervoor bij de receptie.

Bereikbaar

U kunt ons tijdens de volgende tijdens bereiken:

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 12.00 uur
Zondag: gesloten