Contact: Bel 06 -53 44 68 35

​Mediation Midden Brabant is de mediator bij een scheiding

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis. Als u kinderen heeft zijn de gevolgen blijvend. Ex-partner kan je worden, ouders blijf je voor altijd. Naar de toekomst kijken en escalatie voorkomen is dan ook cruciaal. Wij begeleiden u door deze moeilijke periode.

Mediation helpt jullie om samen te zoeken naar een oplossing, keuzes te maken die horen bij een andere toekomst. Wij zijn onpartijdig en zorgen ervoor dat het belang van beiden even goed aan bod komt

Ik wil gaan scheiden

U en uw partner gaan scheiden. Daar komt veel bij kijken. Hoe regelt u alles zo goed mogelijk voor later.

Ik zit in een scheiding

U zit midden in een scheiding maar dit verloopt niet naar wens. Professionele hulp is aan te raden en gewenst.

Ik ben al gescheiden

U bent inmiddels gescheiden maar de afspraken lopen niet lekker of u heeft te maken met veranderde omstandigheden

Rian Maas

Rian Maas, mediator

Moeder van 3 kinderen en zelf gescheiden in 2011. Een ervaring die ik meeneem in mijn praktijk om mijn klanten beter te kunnen begeleiden rondom de vragen en emoties die een scheiding met zich meebrengt. Kinderen hebben mijn bijzondere aandacht. Om kinderen een stem te geven in situaties als deze heb ik hiervoor ook de opleiding bijzondere curator in jeugdzaken gevolgd. Een mooie aanvulling op mijn kennis als mediator. Persoonlijk ervaren mensen mij als iemand die rust uitraalt, vertrouwen wekt, doorzet en krachtig is. Eigenschappen die men in mij terug ziet en als prettig ervaart tijdens een mediationtraject. Hierdoor heb ik inmiddels veel echtscheidingen succesvol kunnen afronden.

Aangesloten en geregistreerd bij: Mfn-register, Nmv en Mediatorsvereniging zuid.

“Rian heeft ons op een fijne en bijzonder vakkundige wijze geholpen met onze scheiding, we kunnen haar dan ook van harte aanbevelen als mediator” P te E

Het opstellen van een echtscheidingsconvenant, een ouderschapsplan en een alimentatieberekening kunnen allemaal onderdeel zijn van de scheiding. Daarnaast zal er een verdeling moeten worden gemaakt van jullie gezamenlijke bezittingen en hebben jullie een woning samen dan zal er ook gekeken moeten worden hoe jullie dit willen regelen voor de toekomst.

Mediation helpt met de begeleiding van het totale proces, heeft specifiek aandacht voor kinderen en geeft uitgebreide informatie hoe alles het beste kan worden geregeld.

Over en voor de kinderen

Voor uw kinderen verandert er veel in een echtscheidingssituatie. Kijk hier wat de impact is op de kinderen.

Over en voor de partners

Voor uw omgeving en uzelf verandert er veel in een echtscheidingssituatie. Kijk hier voor meer informatie.

Werkwijze en kosten

Als je gaat scheiden zijn veel dingen onzeker. Bij Mediation Midden Brabant heb je in ieder geval zekerheid over de kosten van mediation. Wij bieden een all-in prijs voor begeleiding en afhandeling van de gehele echtscheiding. Hier komen alleen de griffiekosten voor de rechtbank bij.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor gesprekken bij u thuis, of in de avonduren.

Locaties en bereikbaarheid Mediation Midden Brabant

Mediation Midden Brabant is werkzaam op twee locaties: Breda en ´s Hertogenbosch. Wij helpen u hier graag met onze mediation diensten als u wilt gaan scheiden, in een scheiding ligt of al gescheiden bent. Meer informatie over de locaties vindt u op onze locatiepagina´s over ´s Hertogenbosch en Breda.

Aangesloten bij